Poddradio

NyD-podden#4 – Tema: Vapenägande – är det en rättighet att få bära vapen?

Publicerad 24 oktober 2016
Uppdaterad 16 oktober 2017

I det fjärde avsnittet av Nya Dagbladets poddradio så pratar vi om vapenägande och vapenlagar ur olika perspektiv samt huruvida vanliga människor bör ha rätten att få bära vapen och varför detta ständigt motarbetas av både statliga och överstatliga organ.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

I detta program medverkade Carl Svensson, Per Nordin och Alexander Almqvist-Paajanen.

Om det uppstår problem med spelaren ovan så finns avsnittet också att lyssna på via Nya Dagbladets Soundcloud-kanal

Liknande artiklar

Västvärldens tappade kompass Efter Andra världskriget var Sverige och flertalet västländer demokratier, inte bara till namnet utan även de facto. Vi ...
Trump öppnar för hårdare vapenlagar USA:s president Donald Trump vill strama åt USA:s vapenlagar. Han vill bland annat förbjuda verktyg som kan göra ett hal...
Polisen tar allt fler vapen i beslag Under december 2017 och januari 2018 har 133 vapen tagits i beslag i Stockholms län. Det är en ökning från förra året oc...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

 

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!