Poddradio

NyD-podden #31 – MSB-rapporten, migrationstrycket mot Europa samt terrorhot och bilbränder

Publicerad 16 november 2018

I detta trettioförsta avsnitt av NyD-podden medverkade nyhetschefen Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktör Markus Andersson samt Torbjörn Sassersson från NewsVoice. I avsnittet diskuterades MSB:s omtalade rapport som pekar ut NewsVoice som en del av den ryska infrastrukturen. Det pågående migrationstrycket mot och i Europa samt FN:s migrationspakt diskuterades också. Bilbränderna i förorterna är ett annat ämne som togs upp i avsnittet.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de artiklar som diskuterades i podden:

MSB-rapport: NewsVoice är en del av den ryska infrastrukturen

NewsVoice frågar MSB: Var är bevisen att NewsVoice är pro-Kremlin?

20 000 migranter hotar storma Kroatiens gräns

Storbritannien varnar medborgarna: Förhöjt terrorhot i Sverige

Flera bilar sattes i brand i Jordbro

Unikt bildreportage från Malmös förfall

Liknande artiklar:

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • NyD-podden