Poddradio

NyD-podden #28 – Valspecial

Publicerad 7 september 2018

I detta tjugoåttonde avsnitt av NyD-podden medverkade nyhetschefen Alexander Almqvist-Paajanen och chefredaktör Markus Andersson. I programmet diskuterades riksdagsvalet, allt du behöver veta inför valdagen, maktens försök att förhindra nya partier att ta plats i våra församlingar och hur man stävjar valfusk. Vi tittar även på opinionsinstitutens makt och hur partiet Alternativ för Sverige särskilt utsätts för otaliga försök att tystas och hindras.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

 

Några av de artiklar som diskuterades i podden:

Stockholms stad: Vi har rätt att diskriminera Alternativ för Sverige

AfS stoppas från Kungsträdgården – kommer hålla valfinal där ändå

Alternativ för Sverige anmäler Stockholms stad för valfusk till OSSE:s observatörer

Riksdagskandidater utsatta för misshandel

Faluns S-kvinnor upprörda över pressfrihet

Sverigedemokraterna har skapat Facebookgrupp för rapporter om valfusk

Liknande artiklar:

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!