Poddradio

NyD-podden #24 – Konflikten mellan Israel och Iran, Patrik Oksanen och inbördeskriget i Kamerun

Publicerad 10 maj 2018
Uppdaterad 29 juni 2018

I detta tjugofjärde avsnitt av NyD-podden medverkade nyhetschefen Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktör Markus Andersson, radioredaktör Per Nordin samt Torbjörn Sassersson från NewsVoice. I programmet diskuterades den aktuella konflikten mellan Israel och Iran, Patrik Oksanens krönika om Nya Dagbladet och NewsVoice, Facebooks censur samt det underrapporterade inbördeskriget i Kamerun.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

De ämnen som diskuterades:

Iran har attackerat israeliska mål

USA lämnar Iranavtalet

Patrik Oksanens artikel i Hela Hälsingland

Facebooks filter stoppar artikellänkar till NewsVoice och TV Helse

Inbördeskriget i Kamerun

Liknande artiklar:

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • NyD-podden