Poddradio

NyD-podden #18 – Natomotståndet, Myndighet för psykologiskt försvar, David Icke och förbud mot mobilkontantkort

Publicerad 15 januari 2018
Uppdaterad 1 februari 2018

I detta artonde avsnitt av NyD-podden medverkade nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktören Markus Andersson, radioredaktören Per Nordin och krönikören Isac Boman. Vi diskuterade bland annat Natomotståndet, regeringens planer för en ny myndighet för psykologiskt försvar, David Ickes avstängning från Facebook samt förslaget om att förbjuda oregistrerade kontantkort.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

De ämnen som diskuterades:

Regeringen vill inrätta ny myndighet för psykologiskt försvar

Natomotståndet växer i Sverige

David Icke avstängd från Facebook

S vill förbjuda oregistrerade kontantkort

Liknande artiklar

Pierre Schori, du har tyvärr ett svårt dilemma I dagens SvD har det tidigare socialdemokratiska statsrådet, kabinettssekreteraren och FN-ambassadören Pierre Schori skr...
Israel deltar i Natoövningar i Europa för första g... För första gången någonsin deltar Israel öppet i krigsövningar under Natos flagga i Europa. Israel tillhör inte forme...
Globalisternas egen krigsmaskin En vanlig vanföreställning bland mina vänner är att USA med sin enorma krigsmakt och underrättelseapparat står för försv...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!