Poddradio

NyD-podden #15 – Torbjörn Sassersson som gäst, Liberalerna och George Soros vs Sverige samt polistrojaner

Publicerad 21 november 2017
Uppdaterad idag kl. 19:58

I detta femtonde avsnitt av NyD-podden medverkade Newsvoice chefredaktör Torbjörn Sassersson som gäst. Vi diskuterade bland annat Nigel Farage krav på kartläggning av George Soros inflytande, EU:s möjlighet att stänga ned hemsidor, utvecklingen i Zimbabwe, statstrojaner i våra datorer och avvecklingen av Sverige som nationalstat. Medverkade gjorde Nya Dagbladets nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktören Markus Andersson och krönikören Isac Boman.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de ämnen som diskuterades:

Liberalerna röstade för att Sverige ska upphöra som nationalstat

Ny EU-lag gör det möjligt att stänga ner hemsidor

Nigel Farage kräver kartläggning av George Soros inflytande

Misstänkt militärkupp i Zimbabwe – Mugabe gripen

Polisen kan få plantera in trojaner i mobiler och datorer

Liknande artiklar

Nigel Farage: Trump kommer att lagstifta om yttran... Den brittiske EU-parlamentarikern Nigel Farage tror att USA:s president Donald Trump kommer att lagstifta om ökad yttran...
Rage Against the Machine rasar mot Nigel Farage öv... Det vänsterextremistiska hårdrocksbandet Rage Against the Machine vidtar rättsliga åtgärder mot den brittiska politikern...
Alternativ för Sverige större än Liberalerna på Fa... Det nybildade partiet Alternativ för Sverige (AfS) har gått om de etablerade Liberalerna på Facebook. AfS har i skriv...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!