Poddradio

NyD-podden #14 – Weinstein, vaccindokumentären och sexanklagelserna, Google-sökningar och redaktionsnytt

Publicerad 9 november 2017
Uppdaterad idag kl. 17:05

I detta fjortonde avsnitt av NyD-podden diskuterar vi bland annat att Harvey Weinstein arbetade med en vaccinkritisk dokumentär strax före sexanklagelserna, Facebooks skatteflykt, hur Google lagrar dina sökningar och en hel del redaktionsnyheter. Medverkade gjorde Nya Dagbladets nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktören Markus Andersson och krönikören Isac Boman.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de ämnen som diskuterades:

Harvey Weinstein planerade vaccinkritisk dokumentär före sexanklagelserna

Nya Dagbladets rapportering problematisk enligt Natos tankesmedja

Facebook går med miljardvinst – betalar nästan ingen skatt i Sverige

Nya Dagbladet vinner strid mot Soundcloud – företaget backar efter censurtilltag

Nu kan du kontakta redaktionen via Telegram!

Nya Dagbladet lanserar egen app – få nyhetspushar direkt i din mobil!

Google har sparat varenda sökning du gjort – så raderar du historiken

 

Liknande artiklar

Google övervakar dig – trots att du säger nej Det spelar ingen roll om du sagt nej till att låta Google få spara din platsuppgifter. Nya uppgifter gör gällande att Go...
Massmedia kräver att Facebook raderar vaccinkritik... Flera etablerade medier vill se att Facebook censurerar kritik och ifrågasättande av vaccin. Det handlar om medier so...
Katastrofresultat för Facebook och Twitter Twitter och Facebook har gått igenom vad som kan beskrivas som en mardrömsvecka där de två sociala mediernas aktier rasa...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!