Poddradio

NyD-podden#12 – Facebook-alternativet VK, Atlantic Council, mobilappar och brittiska censurlagar

Publicerad 16 oktober 2017

I det tolfte avsnittet av NyD-podden medverkar nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktör Markus Andersson och krönikören Isac Boman. Vi går igenom ämnen som varför du bör byta till VK från Facebook, hur Nato-tankesmedjan Atlantic Council uppmärksammat Nya Dagbladet, mobilappar som övervakar dig när du sover samt att den brittiska regeringen vill fängsla människor som tar del av “högerpropaganda”.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de ämnen som diskuterades:

5 skäl till varför du bör överge Facebook för VK

Forskare varnar: Mobilappar avlyssnar och övervakar oss dygnet runt

Storbritannien vill fängsla de som tar del av “högerpropaganda”

Liknande artiklar

Facebook har tappat en miljon användare på tre mån... Under de senaste tre månaderna har Facebook tappat en miljon användare, bara i Europa. Facebook presenterade i veckan...
Facebooks nya högtalare utrustad med övervakningsk... Facebook har tagit fram en högtalarprodukt i stil med Amazon Alexa. Men Facebooks högtalare kommer att inskränka din int...
Facebook kan tvingas böta 15 miljarder efter datal... Facebook riskerar att få böta nästan 15 miljarder kronor för förra veckans dataläcka som berörde 50 miljoner Facebookkon...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • Facebook
  • VK