Poddradio

NyD-podden #11 – Den ökande censuren, demonstrationsförbud och vänsterns kapitulation

Publicerad 20 september 2017
Uppdaterad 16 oktober 2017

I det elfte poddavsnittet medverkar Nya Dagbladets nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen och chefredaktör Markus Andersson. Vi diskuterar bland annat den ökande censuren, hur polisen omtolkar lagar för att begränsa demonstrationsfriheten, artificiell intelligens och hur vänstern kapitulerar för nästan samtliga vänsterfrågor till förmån för “antirasism” och feminism.

Hör avsnittet via mediaspelaren nedan eller ladda ned programmet som mp3-fil här.

 

Några av de ämnen som diskuterades:

Soundcloud censurerar Nya Dagbladets radio – hela arkivet raderat

Polisen: Kan vara förbjudet att marschera i takt

Assange: Alt-högern är mer antiimperialistisk än vänstern

AI-experter vill att FN förbjuder mördarrobotar

IT-experter varnar för riskerna med “sexrobotar”

Liknande artiklar

EU testar AI-kontrollerad lögndetektor vid gränsko... EU testar just nu en lögndetektor som styrs med hjälp av artificiell intelligens för att kontrollera personer vid gränsk...
“Big Data, AI och kreativ förstörelse”... Vi står nu inför de största ekonomiska och sociala förändringarna sedan industrialismens införande och det pågår inte en...
AI-läkare kommer att revolutionera vården Introduktionen av den teknologi som kallas artificiell intelligens – AI har rubricerats som mänsklighetens fjärde indust...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!