Poddradio

NyD-podden #19 – Eliasson och MSB, åtalet mot Akilov, vaccinmotstånd och “fake news”

Publicerad 1 februari 2018

I detta nittonde avsnitt av NyD-podden medverkade nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen och chefredaktören Markus Andersson. Vi diskuterade bland annat att Anders Thornberg blir ny rikspolischef och att Dan Eliasson tar över MSB, åtalet mot terroristen Rakhmat Akilov, det höga vaccinmotståndet bland högutbildade, att massmedia ska samarbeta med statsmedia mot “fake news”, att Ann Heberlein avstängts från Kickstarter samt att Göteborgspolisen vill kameraövervaka all biltrafik.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

De ämnen som diskuterades:

Säpo-chefen Anders Thornberg blir ny rikspolischef

Dan Eliasson avgår som rikspolischef − går till MSB

Nu inleds åtalet mot Rakhmat Akilov för terrordådet på Drottninggatan

Högst vaccinmotstånd bland högutbildade

Insamlingen till Ann Heberleins bok om våldtäktskultur nu stoppad på Kickstarter

Massmedia ska samarbeta med statsmedia mot “fake news”

Göteborgspolisen vill kameraövervaka all biltrafik

Liknande artiklar

Här pressas Özz Nûjen av Janne Josefsson om betaln... I SVT:s Uppdrag Granskning intervjuades komikern och krönikören Özz Nûjen av Janne Josefsson med anledning av anklagelse...
“Ann Heberleins Kickstarter-kampanj är inte ... För lite mer än en månad sedan fick Ann Heberlein, professor i etik samt riksdagskandidat för Moderaterna, följande medd...
Akilov i rätten om sitt mål: “Mörda svenska ... Idag har den terroråtalade Rakhmat Akilov fått uttala sig om målet med terrordådet på Drottninggatan. Till åklagaren sva...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!