Poddradio

NyD-podden #13 – Det ökade våldet, Clintons Rysslandsmutor och Soros miljarddonation

Publicerad 21 oktober 2017

I detta trettonde avsnitt av NyD-podden diskuterar vi bland annat att det grova våldet ökar i samhället, att Clinton tros ha tagit emot mutor ifrån Ryssland, att George Soros skänkt 150 miljarder kronor till Open Society Foundations och att mycket tid framför skärmen är skadligt för småbarn enligt en ny rapport. Medverkade gjorde Nya Dagbladets nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen, chefredaktören Markus Andersson och krönikören Isac Boman.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de ämnen som diskuterades:

Ökad grov våldsbrottslighet enligt polisens nya rapport

Uppgifter: Clinton kan ha blivit mutad av Ryssland

Ryssland lanserar Cryptoruble – landets egen kryptovaluta

Soros skänker 150 miljarder till Open Society

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!