Poddradio

NyD-podden #10: Charlottesville, terror och åsiktsförtryck

Publicerad 24 augusti 2017
Uppdaterad 16 oktober 2017

I Nya Dagbladets tionde poddavsnitt medverkar Alexander Almqvist-Paajanen, Markus Andersson och Isac Boman. Vi diskuterar händelserna i Charlottesville, terrorismen i Europa och hur yttrandefriheten stryps på internet.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

Några av de ämnen som diskuterades:

Demonstrationen i Charlottesville

Nu koordineras attacker och nedstängningar av oppositionella i hela Västeuropa och USA

Mozilla ska bekämpa “fake news” tillsammans med George Soros

13 döda efter attentat i Barcelona

Två döda efter knivattack i Åbo

Patient fick “islamofobi” infört i sin patientjournal

Liknande artiklar

Marockansk asylsökare erkänner terrorattacken i Åb... Den marockanske asylsökanden Abderrahman Bouanane erkänner att det var han som utförde terrorattacken i Åbo i augusti 20...
Jätteuppdatering till webbläsaren Firefox släppt... Dubbelt så snabb renderingsmotor. 30% lägre minnesanvändning än Chrome. Det är några av nyheterna i Firefox Quantum som ...
Charlottesville speglar massmedias verkliga ansikt... Under de senaste veckorna har massmedias förhållningssätt till två olika skeenden stått i bjär kontrast till varandra på...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!