Smart använda affischlister

publicerad 11 oktober 2021
affischlister

Om du har ett företag, en butik eller någon annan form av verksamhet, så finns det lite olika sätt att synas på och göra reklam på. En del väljer att ha olika skyltar, banderoller, gatupratare, displayer och så vidare. En sak som är smart att använda sig av, det är affischlister. Dessa kallas även för affischhängare eller för posterhängare. Det är helt enkelt två lister, som sätts ovanpå och under en affisch. Det för att så att säga göra den stadigare. Sedan är det enklare att hänga upp dessa affischer och posters. Du som vill kunna hänga upp posters och affischer på ett bra sätt, där du kan göra reklam eller ha erbjudanden, du bör ha affischlister. Oftast ingår både överlist och bottenlist.

Se till att synas på bra sätt

Olika butiker, restauranger, hotell och andra verksamheter, de har ofta ett behov av att få upp information eller reklam på ett bra sätt. Idag finns det många bra sätt att göra det på. Ett enkelt sätt är just att satsa på en affischram. Om du vill att dina affischer ska sitta ännu stadigare samt vara mer skyddade, så kan du dock satsa på så kallade affischramar eller snäppramar. De passar bra att ha utomhus. Då sätter du affischen bakom en skyddande yta så att säga.

En annan sak som finns, det är så affischställ och dessa påminner en del om displayställ. Det finns även slide-in ramar, samt att det finns smarta magnetramar.

Annons:Använd lister för dina affischer

Om du har ett visst antal affischer som du vill få upp, helt utan krångel, så kan det vara smart att välja just olika sorters affischlister. Du kan då få upp dina affischer på väggen, upp i taket eller hänga dem i fönstren. Dessa lister för affischer finns att hitta i olika storlekar och bredder så att du kan ha olika affischer uppe.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.