Bitcoin Prime – En bluff eller legitim?

publicerad 9 maj 2022
bluff eller legitim

Med den ökande populariteten för Bitcoin-handel ser du ny kryptovaluta landa på marknaden varje dag. Men inte alla är säkra att köpa. Många nya handlare är inte medvetna om Bitcoin prime. Det är en handelsrobot som körs på AI-algoritmen och låter dig handla automatiskt även om du inte använder plattformen. Denna plattform påstår sig erbjuda en framgångsgrad på 90% och är mycket lätt att använda. Du måste betala lite provision från vinsten du tjänar på handeln. Men många nya handlare och till och med proffshandlare har frågor i huvudet. Är Bitcoin Prime en bluff eller en legitim? Här, i den här bloggen, ger vi dig alla detaljer som hjälper dig att veta om plattformen. Så, låt oss komma igång.

Vad är egentligen Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime är rätt plattform om du vill generera passiv inkomst genom att handla med kryptovaluta. Denna AI-drivna automatiserade handelsplattform spårar automatiskt kryptovalutamarknaden och erbjuder gott om handelsmöjligheter.

Bitcoin Prime gör en transaktion för dina räkning när den upptäcker potentiellt lönsamma situationer. Enligt webbplatsen är upp till 90% av de erbjudanden som utförs av Bitcoin Prime lönsamma under idealiska marknadsförhållanden.

Bitcoin Primes prestanda bygger på dess AI-system, som upptäcker och svarar på pristrender. Medan Bitcoin Prime inte publicerar detaljerna i sin algoritm, söker den efter många av de beprövade tekniska trenderna som handlare använder för att tjäna pengar över hela världen.

Bitcoin Prime är en gratis tjänst. För att komma igång är allt du behöver en insättning på $ 250. Lönsamma konton tjänar en provision på 2%, vilket är hur företaget genererar pengar tills ditt handelskonto genererar vinst.

Hur fungerar Bitcoin Prime?

Binance Coin, Bitcoin Prime spårar 14 olika kryptovalutors prisrörelser: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Litecoin, ZCash, Dash, Ethereum Classic, Dash, Cardano, EOS, IOTA, NEO och Binance Coin och Ripple. Som ett resultat lovar Bitcoin Prime att kunna handla flera framstående kryptovalutor effektivt.

Algoritmen kommer att initiera en handel när den märker en pristrend. Bitcoin Prime kommer att placera en affär på ditt mäklarkonto och spåra den när den fortskrider. När det är dags att stänga handeln kommer Bitcoin Prime att utfärda ordern, och alla pengar kommer att återbetalas till ditt konto, inklusive eventuella vinster (minus en provision på 2 procent för lönsamma konton).

Bitcoin Prime lovar att vara öppen för affärer 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Fördelar och nackdelar med handel på Bitcoin Prime

Proffsen

  • Användare kan handla på fjorton olika typer av kryptovalutor
  • Endast de konton måste betala provisionsbeloppet som är lönsamma
  • Plattformen samarbetar med de mest ansedda tredjepartsmäklarna för att utföra CFD: s hävstångsaffärer
  • Du har fått positiva recensioner från befintliga och tidigare plattformsanvändare
  • Du kan skapa demokontot
  • Du kommer att kunna handla även i din frånvaro

Nackdelar

  • Den här plattformen erbjuder ingen mobilapp
  • Du måste sätta in minst $ 250 som det ursprungliga beloppet
  • Det stöder endast CFD-handel

Slutsats

Bitcoin Prime är en bra plattform för att ha säker handel automatiskt. Men som nybörjare måste du vara i ett säkrare läge och förstå INS och ut ur plattformen innan du investerar. Så hoppas att den här informationen fungerar för dig och börja handla säkert.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


166 870 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.