Miljö

TV-intervju med Lars Bern: “Klimatalarmismen är närmast religiös”

https://youtu.be/HmTGjIBrWqc

Teknologie doktor Lars Bern berättar i en unik TV-intervju i Svensk Webbtelevision om klimatalarmismen, miljön och den globala geopolitiken.

Bern menar att den högljudda klimatalarmismen är kraftigt överdriven och pekar på att frågan närmast fått en religiös prägel där kritiker pekas ut som “klimatförnekare”. Bern pekar ut olika politiska och ekonomiska intressen som motiven bakom frågans överdrift och korruptionen inom forskningen som ett medel.

Bern som efter sin karriär i näringslivet ägnade sig åt forskning och vetenskapliga frågor medger att han själv under sina år på olika institut bidrog till överdrivna miljölarm som till exempel skogsdöden som ingen längre pratar om. Han säger sig också se ett uppvaknande inom klimatfrågan och att kritiken mot klimatalarmismen är på väg mot ett genombrott och att drivande politiker blir allt mer ifrågasatta.

 

Liknande artiklar

Lars Bern kommenterar senaste IPCC-rapporten i ny ... Nya Dagbladets uppskattade krönikör Lars Bern kommenterar den senaste klimatrapporten ifrån FN:s klimatpanel IPCC i en n...
Chalmers blir bas för världens första forskarnätve... Chalmers tekniska högskola blir bas för världens första globala forskarnätverk om så kallad "klimatförnekelse", och dess...
Globalisterna – verklighetens Lex Luthor Tänk er nedanstående diagram över den av Danmarks Metrologiska Institut (DMI) observerade volymen på havsisen i Arktis p...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!