Kultur

Instruktionsmanual för Revolution del 9/11: På kampanjstigen

I den nionde delen av Henrik Larssons följetong, får vi ta del av den stökiga cirkusen kring det republikanska nationella konventet i Ohio, Cleveland i juli 2016. På plats när Trumps officiella nominering som partiets kandidat nu skulle äga rum, fanns en bred skara av organisationer. Långt ifrån alla var dock positivt inställda till republikanernas skrällkandidat.

Ett sammelsurium av olika demonstranter fanns i virrvarret utanför det republikanska konventet i Ohio där Trump officiellt skulle utses till partiets kandidat i presidentvalet. Här en Trumpsupporter.
Publicerad 28 april 2017
Uppdaterad 3 juli 2017

När tiden var inne för det republikanska nationella konventet (RNC) i Cleveland, Ohio som officiellt skulle utse det republikanska partiets presidentkandidat, befann sig landet mer eller mindre i ett förstadium till inbördeskrig.

Bara dagen innan RNC startade hade exempelvis en Black Lives Matter-sympatisör, som dessutom var medlem i Nation of Islam, mördat tre poliser nere i Baton Rogue, Louisiana, och skadat ytterligare tre. Tidigare samma månad hade ytterligare fem poliser mördats och sju skadats i Dallas, Texas, då en annan BLM-”aktivist” öppnat eld under en av deras protester. Sammanlagt hade rörelsens sympatisörer sedan starten år 2013 mördat elva poliser och skadat ytterligare nio.

Ändå åtnjöt Black Lives Matter kontinuerligt stöd från den kontrollerade median och kom dessutom att besöka Vita huset och där vinna sympati från sultanen själv, Barack Hussein Obama.

Dessutom finansierades rörelsen av miljardären George Soros — ökänd för att ha legat bakom andra konflikter världen över.

Med anledning av BLMs aggressiva natur, ansåg Soros uppenbarligen att rörelsen kunde tjäna hans globalistiska syften, och år 2015 hade han redan pumpat in 33 miljoner dollar i den. Det vill säga samma år som kravallerna utbröt i Baltimore, då 20 poliser skadades, 250 personer arresterades, hundratals affärer förstördes, 27 apotek plundrades och 150 bilar sattes i brand. Detta som svar på att den unge knarklangaren och dömde inbrottstjuven Freddie Gray hade avlidit efter att han arresterats.

Liknande oroligheter med Soros inblandning hade dessutom utbrutit i Ferguson, Missouri, året innan, då polisen skjutit ihjäl den svarte Michael Brown efter att denne rånat en närbutik och misshandlat kassören. Också i dessa kravaller hade Black Lives Matter haft en aktiv roll. I ett memo som läcktes till allmänheten framgick det även att över 80 personer och organisationer hade betalats av Soros för att delta i oroligheterna.

Soros kom även att stå för transportkostnaderna och betala folk (sökord: astroturf) som var villiga att ”demonstrera” vid RNC—mot den verkliga nationella revolutionen som nu på allvar började få fotfäste genom Donald Trumps inträde på den politiska arenan.

Med tanke på stämningarna runtom i landet och att våldsamheter var att vänta från vänstern, befann sig Cleveland i praktiken i en militariserad krigszon, med över 6.000 poliser inkallade från 13 delstater. Eftersom Ohio är en så-kallad ”open carry”; det vill säga en delstat i vilken det är lagligt att bära vapen på allmän plats infann sig dessutom många milisgrupper, som med halvautomatiska vapen vilande på brösten patrullerade gatorna. I kombination med tusentals patriotiska jänkare, som till exempel militärveteraner och ”Bikers for Trump”, hade våldsvänstern rent fysiskt inte en chans.

Istället provocerade dessa därför på andra sätt, som att exempelvis bränna den amerikanska flaggan och ägna sig åt smutskastning.

Smutskastning ägnade sig även massmedia åt, alltmedan sanningsrörelsens aktivister slog hårt tillbaka genom att i bakgrunden fotobomba deras livesändningar och hålla sina egna rallys utanför konventionen.

Att kalla RNC för en cirkus vore inte felaktigt. Faktum är att i princip alla som hade ett budskap att förmedla var där, från Westboro Baptist Church till Alex Jones och Vermin Supreme. På grund av detta blev det också en freakshow av bästa amerikanska sort.

De så-kallade ”anarkisterna”— som i realiteten är en dekadent avart från ordets verkliga innebörd — kunde inte ens svara på de enklaste frågor i ämnen som de dessutom hade starka åsikter om. Kvinnoföreningen ”Code Pink” som tidigare faktiskt stått för en del bra saker, som exempelvis att få Bradley Manning (som i fängelset bytt namn till Chelsea och nu identifierar sig som kvinna) frigiven, verkade fullkomligt ha degenererat. Code Pink, vars slogan är ”Make Out Not War”, stod samtidigt i Cleveland med ”Refugees Welcome”-skyltar och försvarade ”sina muslimska bröder och systrar” och menade på fullt allvar att Sharia inte var ett problem för kvinnor. Enbart män var det. Inte heller insåg de att det indirekta budskapet som de förmedlade via sitt agerande bäst kunde sammanfattas med orden: ”Köln, nyårsnatten 2015”.

Det var tragiskt att bevittna hur de organisationer som valt att följa vänsterns politiskt korrekta retorik så fullkomligt hade vilseletts in i absurditetens stinkande träskmarker.

Det demokratiska valfusket

Själv kom jag i folkvimlet under RNC att träffa på en marinkårsveteran som jag lärt känna under Operation American Spring, och gjorde sällskap med honom och hans vapenbroder från tiden då de krigat i Irak. Det visade sig att Shawn och Chris hade slagit läger i samma park där också spillrorna av Occupy befann sig.

Utöver pizza och marijuana, som alltid tycks ha en välkomnande och gemytlig effekt främlingar emellan (oavsett om de är höger, vänster eller libertarianer), fanns det även möjlighet för diskussioner kring tiden vi levde i.

Nick befann sig i en fas av ”transitioning”, det vill säga i skymningslandet mellan man och kvinna och vid tidpunkten var det helt omöjligt att avgöra vad ”hen” fötts som, eller vad ”hen” skulle bli. Ändå ansåg Nick att islam inte var något problem för homosexuella, när jag frågade om ”hens” åsikter angående gaymassakern i Orlando månaden innan. Att döma ut en hel religion för vad en muslimsk man hade gjort, var fel. Att påstå att Omar Mateen snarare var ett symptom på vad religionen predikade, gjorde Nick så obekväm att inte ens marijuanan längre kunde få ”hen” att stanna kvar i vårt ”högerextremistiska” läger, som bestod endast av en kamouflage-färgad presenning.

Medan jag och mina vänner var för Trump, till skillnad från Occupy, som gav sitt stöd till den demokratiske outsidern Bernie Sanders, var vi ändå alla ense om att Hillary Clinton var ondskan personifierad. Men om det rådde glädje bland oss som var för Trump, så var det mer dystert bland Sanders sympatisörer. För trots att han hade majoriteten av de demokratiska väljarnas stöd, började det bli uppenbart även bland många på vänsterflanken att hela det politiska systemet var fundamentalt riggat emot dem.

Under våren hade Hillary nämligen mirakulöst vunnit diverse delstater där Sanders varit den självklare kandidaten. I Iowa hade det varit så jämt i sex distrikt att man avgjort det genom myntkastning, och där hade Hillary vunnit alla sex gånger. Ett utfall med 1,56-procentig chans statistiskt räknat. Som om det inte var nog, hade hon dessutom massmedia på sin sida, samt det demokratiska partiets ledarskap och sist men inte minst de så-kallade ”superdelegaterna” (rika människor med specialintressen). Det var med andra ord genom valfusk som hon blev demokraternas kandidat; helt emot allt vad ordet ”demokrati” innebär!

Om Sanders var demokraternas motsvarighet till Trump, och i vissa aspekter faktiskt delade samma åsikter, som till exempel kritiken mot frihandelsavtalet TPP, så kom han ändå att förlora stort. Inte mot Hillary, utan för att han, efter att hon stulit nomineringen, ändå gav henne sitt officiella stöd. Resultatet av att han sålde ut sig blev att många av hans anhängare abrupt övergav honom och istället hoppade på Trumptåget – den enda kandidaten som fortfarande stod emot den korrupta eliten.

 

Video av Henrik Larsson:
”WANNA SUCK THE D*CK OF AN EMPIRE! @ THE RNC”

 

Henrik Larsson

Henrik Larsson är sedan många år bosatt i Los Angeles där han arbetar som bland annat dokumentärfilmare och skribent. År 2012 vann Henrik Activist Posts essä-tävling och fick som resultat träffa David Icke i London. Han har under många år engagerat sig för mänskliga rättigheter och koncentrerar sig nu främst på att stå upp för Sveriges befolkning, som utsätts för enormt överstatligt förtryck och imperialism.  • Ämnen:
  • George Soros
  • RNC