Foto: HonestReporting.com/CC BY-SA

Instruktionsmanual för Revolution del 5/11: Att sätta gräsbränder i folkets sinne

Publicerad 31 mars 2017, uppdaterad kl. 14:39

I den femte delen av Henrik Larssons följetong om den andra amerikanska revolutionen, reflekterar Henrik kring en helt annan bild av händelseförloppet i kölvattnen av den arabiska våren, vilken tack vare alternativmedia kunde göras tillgänglig för allmänheten.

Plötsligt hade alla de som kämpat ohörda i åratal, ibland decennier, i princip samma möjligheter att nå omvärlden som Hollywoods största networks. Inom bara några år gick mobilen från att utrustas med kameramöjligheter till att man själv dessutom kunde live-streama.

Allt som krävdes var bara att man i det intensiva mediebruset av distraktioner lyckades fånga folkets uppmärksamhet och gav den stora massan en anledning att antingen hata eller älska. Så länge det stora budskapet inkluderades fanns det heller ingen gräns för det kreativa uttrycket, inte ens i Hollywood.

2013 var året då Nobels fredspristagare Barack Hussein Obama ville bomba Syrien. I Libyen hade han ett par år tidigare understött al-Qaida grupper, under andra namn, som lyckats störta Muammar Gaddafi med resultatet att ett av de mest stabila och framgångsrika länderna i Afrika snabbt kom att förvandlas till ett islamistiskt helvete på jorden.

Det officiella skälet till inbördeskriget beskrevs som en konsekvens av den Arabiska våren, då en massiv folkrevolt med början år 2010 hade spridit sig över hela Nordafrika och in på Arabiska halvön. Oavsett om revolten var organisk eller orkestrerad av hemliga intressegrupper, så var det sedan länge planerat att Libyen skulle falla.

Det hade den amerikanske generalen Wesley Clark pratat om redan år 2007 i en intervju som spreds i alternativmedia, där han berättade hur han fått veta att den dåvarande kriminella regimen under Bush planerade att störta sju länder, som vid sidan av Libyen också inkluderade Syrien. Att Obama var en fortsättning på mardrömmen och precis som Bush agerade efter globalisternas direktiv rådde det ingen tvekan om.

Ursäkten för att kunna bomba Syrien och ersätta Bashar al-Assad som man hade gjort med Gaddafi, sades vara att han använt giftgas mot befolkningen. Detta kablades sedan ut av den globaliststyrda massmedian världen över. Sanningen var dock, som oftast är fallet när massmedia rapporterar, den fullkomliga motsatsen.

I själva verket var det Barack Hussein Obamas allierade, de så kallade ”frihetskämparna” som hade använt nervgasen på de civila, vilket till och med FN tvingades erkänna. Samma islamistiska grupper som tidigare våldtagit Gaddafi med en bajonett, bokstavligen talat, och som senare skar ut hjärtat på en dödad syrisk regeringssoldat och åt det. Samma islamistiska grupper som globalisternas privatarmé NATO dessutom gav sitt understöd till.

Det var med anledning av detta som demonstrationer bröt ut över hela världen. Framförallt den amerikanska vänstern, som trott på Obama såväl som massmedias lögner om att han var räddningen, var nu nära på att få fullkomligt nervsammanbrott.

Det var en tid då illusionerna antingen sopades bort, eller gradvis kom att förvandlas till desillusion bland de mest infernaliska förnekarna av verkligheten. Men i det ytterst mörka politiska läget fanns det ändå ljus och glädje i att återigen ta till gatorna och helt enkelt göra revolutionen till en folkfest. Och finns det något att ta lärdom av från Hollywood, underhållningsvärldens Mecka, så är det nog just nödvändigheten med att också ”have a good time.”

Video av Henrik Larsson:
“A Day of Protest on Hollywood Boulevard”

 

Henrik Larsson

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend