Kultur

Instruktionsmanual för Revolution del 10/11: Uppvaknandet

I den tionde delen av Henrik Larssons dokumentära serie om den andra amerikanska revolutionen, dyker han in i den dramatiska hösten som föregick det amerikanska presidentvalet 2016. Bland annat blev Henrik vittne till en hur den hemlösa svarta kvinnan Denise Scott tog ställning för Trump på ett minst sagt vågat sätt.

Den hemlösa kvinnan Denise Scott möttes av hat och trakasserier för sin symboliska aktion vid Trumps upphackade stjärna på Hollywoods boulevard
Publicerad 3 maj 2017
Uppdaterad 3 juli 2017

Hösten 2016 visade sig bli minst lika intensiv som de föregående månaderna. Trots att Hillary Clinton krossades i debatterna – såsom med Trumps comeback att hon skulle sitta i fängelse om han vore president – förblev hon säker på att segern var garanterad.

Istället för att kampanja i viktiga delstater som exempelvis Wisconsin, höll Clinton sig undan rampljuset och lät istället massmedia driva kampanjen för hennes räkning. Massmedia gjorde dessutom allt i sin makt för att förvägra folket sanningen om hennes hälsotillstånd. Under kampanjen hade hon exempelvis vid flera tillfällen helt fått hjärnsläpp och börjat yla som en galning. I Ohio hade hon hostat upp gröna slembollar, och under minnesstunden den 11 september i New York vacklade hennes ben så pass mycket att hon fick avbryta och mer eller mindre bäras tillbaka till sin servicebil av Secret Service.

Istället för att rapportera sanningsenligt om detta, koncentrerade sig massmedia på att smutskasta Trump med diverse lögner om att han exempelvis hade förgripit sig sexuellt på ett flertal kvinnor, alltifrån barn till en porrstjärna. Att anklagelserna visade sig vara grundlösa spelade ingen roll. Inte heller var media intresserade av att undersöka vad Bill Clinton hade gjort tillsammans med den dömde pedofilen och miljardären Jeffrey Epstein på hans privatflyg ”Lolita Express” samt dennes sexö ”Orgy Island”.

Detta ledde i sin tur till att Trump fullt ut allierade sig med den sylvassa alternativmedian, som punkterade massmedias lögner. Därigenom kom de nya alternativen för första gången att dominera mediaklimatet och bli mer populära än den kalcifierade ”gammelmedian”, som på grund av sin oförmåga att rapportera sanningen fullkomligt höll på att dö ut likt dinosaurierna. Det var så den tysta majoriteten nu betraktade dem, och det med rätta.

Alltmedan den hjärntvättade delen av befolkningen i allt högre grad hetsades till hat och att även försöka döda Trump om någon hade möjligheten till det, kom han nu samtidigt också att få stöd från de mest oväntade håll.

Natten den 26 oktober 2016 började nämligen Jamie Otis, en liberal förmögen arvtagare till ett hissbolag, att hacka upp Trumps stjärna på Hollywood Boulevards ”Walk of Fame”. Att detta snabbt blev en världsnyhet var föga förvånande, precis som att det inte kom något fördömande från den liberala median. I kombination med vad som därefter hände, utvecklades denna incident till att bli en symbolisk milstolpe i revolutionen.

Hollywood kapitaliserade på inbördeskrigskonceptet under våren och sommaren 2016

För dagen efter satte sig nämligen den hemlösa svarta kvinnan Denise Scott intill den förstörda och övertäckta stjärnan i en solo-manifestation till stöd för Trumps plattform. Det var en handling som i praktiken var en fullkomlig avväpning av massmedias och elitens ”weaponized” identitetspolitik, det vill säga deras taktik för att splittra befolkningen och därigenom kunna ge Hillary Clinton segern. En svart hemlös kvinna som stod upp för Trump – en vit man och miljardär som trots allt var den ultimata ”underdogen” för att han valt att riskera allt inklusive sitt rykte och sitt liv genom att utmana den globalistiska maffian som var orsaken till både landets och omvärldens kristillstånd – är sådant som går till historien.

Speciellt med tanke på hur hon sedan hånades och även blev fysiskt angripen av elitens liberala orcher. Genom ett ödets nyck kom jag själv att gå förbi Denise Scott och fånga ögonblicken precis innan de rev sönder hennes skyltar, kallade henne för ”bitch” och knuffade henne till marken till den demokratiska mobbens hånskratt. Kanske kommer framtiden att känna henne som den alternativa högerns Rosa Parks.

I skrivande stund råder det fortfarande en livlig debatt om vad exakt den så-kallade ”alt-högern” egentligen representerar. Enklast beskrivet så utgörs den dock av grupper som varken sympatiserar med vänsterns eller den neokonservativa högerns politik, och som genom sanningsrörelsen och alternativmedia till stor del kom att bereda marken för Trumps populistiska agenda.

 

Video av Henrik Larsson: “The Rosa Parks of the Alt Right!”

 

Henrik Larsson

Henrik Larsson är sedan många år bosatt i Los Angeles där han arbetar som bland annat dokumentärfilmare och skribent. År 2012 vann Henrik Activist Posts essä-tävling och fick som resultat träffa David Icke i London. Han har under många år engagerat sig för mänskliga rättigheter och koncentrerar sig nu främst på att stå upp för Sveriges befolkning, som utsätts för enormt överstatligt förtryck och imperialism.