Kultur

Bullerby-Bosse i exklusiv intervju för Nya Dagbladet: ”Det är dags för revolution!”

För den svenska publiken är skådespelaren Henrik Larsson kanske mest känd för insatsen i det allra tidigaste skedet av hans karriär som Bosse i Bullerbyn. Sedan många år är han bosatt i Hollywood där han vid sidan av skådespeleriet inte bara ägnat sig åt författarskap, utan också deltagit på gräsrotsnivå i det framväxande motståndet mot den globalistiska världsordningen.

I en unik serie för Nya Dagbladet kommer vi under de närmaste veckorna i elva exklusiva artiklar att få ta del av Henriks många spännande upplevelser från marken av vad han beskriver som en andra amerikansk revolution. NyD tog ett ordentligt inför-snack med honom för att gå på djupet med hans tankar om följetongen och om samhällsutvecklingen i stort. Bland annat får vi höra om varför han valt att ta ställning som han gjort, hur han ser på andra kända svenska profiler och om den förändrade bilden av Sverige i USA.

Så Henrik, hur skulle du själv beskriva följetongen du nu valt att publicera för Nya Dagbladet?

– Jag skulle vilja beskriva följetongen som att den erbjuder läsaren möjlighet att få uppleva den andra amerikanska revolutionen – från Tea Party-rörelsen till Trump – från ett svenskt perspektiv. Jag tror att det finns mycket att hämta i serien om hur en revolution ser ut på gräsrotsnivå och vad som faktiskt hände, även om man kan tillägga att den är långt ifrån över. USA är också ett bra exempel för svenskar att studera eftersom Sverige påminner väldigt mycket om det stora landet i väst. Dessutom har vi gemensamt att vi är under belägring av samma fiende – globalismen.

Det är förvisso en text som skulle göra sig bäst i bokform, men eftersom tiden är kritisk – speciellt för Sverige – så har jag valt att lägga ut det i kortare format på nätet. Jag rekommenderar därför att läsaren också har samma tålamod med texten som de skulle ha med en digital bok. Följetongen innehåller dessutom en dokumentär miniserie med videoklipp som jag har satt ihop för att komplettera texten. Kvaliteten är väldigt varierande av olika anledningar, men om tittarna har överseende med detta så tror jag att de kommer finna materialet vara mer underhållande än mycket av det som visas på tv.

Du är, får man ju säga, en av de modiga bland kända svenskar som tagit bladet från munnen. Under den senaste tiden har de ju också blivit allt fler. Vad tycker du till exempel om en person som Katerina Janouch och att människor uttalar sig som hon gjort?

– Först och främst vill jag bara påpeka att jag snackade skit om Sveriges korrupta etablissemang i internationell media långt, långt före Katerna Janouch. Jag varken kan eller vill tala för henne, men jag tror att hon är en god människa trots att hon tidigare hyllat valfusk mot Sverigedemokraterna. Folk tenderar att vakna upp från sitt ”godhetsrus” när den bistra verkligheten plötsligt knackar på dörren, och med tanke på det pågående folkbrottet mot svenskarna och européerna så är nog Janouch bara början.

Samtidigt hoppas jag att svenskarna inte ger frikort till alla som framöver kommer att vända kappan efter vinden, för det finns individer som inte förtjänar att bli förlåtna. Inte heller får vi någonsin glömma de skyldigas brott. Med tanke på vad som pågår kan jag personligen bara konstatera att om jag skulle hålla tyst så skulle det fullkomligt äta upp mig inombords. Jag skulle ångra min feghet under resten av livet, och det är en känsla som är mycket värre än att bli attackerad av dem som ändå bara representerar lögnen; det etablissemang som är ansvarigt för att rullstolsbundna blir gruppvåldtagna, att förorterna står i brand och att pensionärer kastas ut på gatan till företräde för importerade människor som till stor del bevisligen dessutom föraktar oss. Det är genuin ondska som vi har att göra med när det kommer till etablissemanget, och ju snabbare vi inser detta, desto snabbare kan vi återställa landet.

Sverige har ju också förekommit alltmer som samtalsämne i världen på ett helt nytt sätt den senaste tiden. Har du upplevt något av detta som bosatt i USA?

– Här i USA talas det nu om ”The Swedish Spring”, och det är relaterat till Springares visselblåsande. Antar att det kanske har att göra med hans passande efternamn. Sverige är ett hett ämne internationellt som ett varningens exempel, och särskilt nu i amerikansk media. Här i USA så har Sverige alltid betraktats som ett sorts idealiskt drömsamhälle, och amerikanerna frågar mig nu därför oroligt vad som egentligen pågår och hur vi kan gå med på att låta vårt land förstöras så fullständigt.

Jag kan mest bara beskriva känslan av att befinna sig i utlandet och betrakta vad som pågår i Sverige ungefär som att sitta på månen och se jorden explodera.  Sverige genomgår för närvarande en djup förtroendekris. Vad är numera det första ordet de flesta tänker på när de hör ordet ”politiker” eller ”massmedia”? Jo, just det; ”lögnare”.

Varför tror du att förtroendekrisen kommer till ytan just nu?

– Jag tror att förtroendekrisen beror på att en stor del av befolkningen äntligen, äntligen har förmågan att identifiera det verkliga problemet: att ett skrupellöst ledarskap har förrått oss till förmån för personlig internationell prestige. Svenskarna har grundlurats av en liten grupp skamlösa och patologiskt maktlystna politiker och högfärdiga opinionsbildare.

Vad som därför behövs är genuina folkledare och upprorsmakare inom politik och media – individer som på riktigt representerar den osminkade sanningen. Individer som har civilkuraget att konfrontera hyckleriet. Det hyckleriet är vår tids största samhällsfara, eftersom det hjärntvättar den godtrogna befolkningen till att inte bara understödja, utan till och med fira sin egen undergång. Det är just därför som det klarsynta personliga initiativet måste utgöra grunden för en genuin och fredlig revolution. Det personliga initiativet är nämligen något som det korrupta globalistiska etablissemanget inte kontrollerar; men som de dock försöker påverka genom den kontrollerade massmedians ”agendasättande journalistik”.

Vi var inne på detta lite grann tidigare, men som en känd svensk person är det ju någonstans en tröskel du stiger över genom att ta bladet från munnen på det sätt du gör. Hur ser du själv på din egen roll i den större bilden?

Vi måste börja agera på eget bevåg. Det är en tröskel som är svårare att ta sig över för lydiga svenskar än frihetsälskande amerikaner, men det är helt avgörande att vi gör detta. Den korrupta eliten är nämligen livrädda för att befolkningen skall börja ta saken i egna händer. Det förklarar också varför de nu diskuterar begränsandet av svenskars yttrandefrihet med lagar som skall göra det svårare för sanningen att spridas. Därför måste vi alla, oavsett var vi befinner oss i den svenska hierarkin så att säga, fråga oss själva vad som faktiskt är genuint viktigt. Med det följer oundvikligen ett ifrågasättande av just dem som nu så hänsynslöst regerar över oss inom både politik och media.

På grund av dem står nu precis allting på spel; vårt land, vårt folk, vår kultur, vår infrastruktur, vår säkerhet och vår frihet. Vår framtid och existens, helt enkelt. Det här är på riktigt. Nedmonteringen av Sverige har kunnat fortskrida obehindrat på grund av politisk korrekthet. När vi slutar vara politiskt korrekta och står upp för våra åsikter, och framförallt för sanningen, så har det förljugna etablissemanget förlorat. Allting de säger måste nu därför ifrågasättas. Granskning Sverige gör ett utmärkt jobb, och jag rekommenderar verkligen att folk tar sig tid att lyssna för att själva bedöma situationen.

Hur stort är vårt eget ansvar till det som skett?

– Etablissemanget har förstört samhällsordningen, sammanhållningen och allting annat som en gång i tiden gjorde Sverige till ett tryggt och fint land. De har fullkomligt brutit samhällskontraktet och därför finns det inte längre någon anledning till varför vi skall respektera dem. De förtjänar inte vår tillit, de förtjänar vårt förakt. Samtidigt måste vi också rannsaka oss själva, erkänna vår egen skuld till varför vi nu håller på att förlora allting som är oss nära och kärt. Anledningen till varför de har lyckats försätta vårt land i den värsta krisen på flera hundra år är nämligen för att vi har försummat vår medborgerliga uppgift. Det vill säga att syna deras bluff och ställa dem till svars. Istället överlät vi detta jobbet till etablissemanget självt. Hur dumma har vi egentligen varit? Att tro att massmedia skulle vara ärliga mot oss? Att genomskåda deras lögner är förvisso inte svårt längre. Propagandan är numera så uppenbart tvärtemot den verklighet som befolkningen lever i. Vem som helst utanför etablissemangets kultliknande filterbubbla kan se vad som pågår.

Någonstans handlar det du berör, om olika kulturer. Etablissemanget lever i en kultur och folket i en annan. Om man går in på en annan aspekt av det du tar upp, hur ser du på invandringen och det mångkulturella samhället?

– Islam är världens näst största religion och är dessutom extremt aggressiv. Sveriges fredliga sekulära kultur är ett undantag i världen. Att vi skall rätta oss efter en bakåtsträvande våldsreligion i vårt eget land innebär i förlängningen vår egen undergång. Den som inte inser detta är djupt okunnig om islam. Faktum är dessutom att etablissemanget gör allt för att missleda befolkningen samtidigt som islams följare ges fritt spelrum att flytta fram sina positioner. Och det inte bara genom saudi-finansierade moskéer, utan också med statens hjälp. Det är uppenbart att det här kommer leda till en fundamental kulturkrock, värre än den som nu pågår.

Allt fler har påpekat att den pågående polariseringen bär på en potential till inbördeskrig, vad tror du själv om ett sådant scenario?

– Stoppar vi inte vansinnet i princip omgående så kommer Sverige inom en snar framtid att befinna sig i ett krigsliknande tillstånd. Det bevisas redan dagligen i förorterna, och kallas för övrigt för ”fjärde generationens krigföring.” Jag rekommenderar verkligen att folk googlar det begreppet, särskilt om de anser att det här bara är skitsnack. Det jag säger må vara kontroversiellt, men jag är åtminstone inte kriminell som våra politiker. Titta på vad de har gjort med Sverige! Polisen är nu i krigsberedskap. Att detta skulle bero på Ryssland är ännu en stor lögn. Snarare beror det på den så-kallade mångkulturen. För övrigt så skrev jag om att det här skulle ske, redan för ett par år sedan, i essän “Erövringen av Sverige”.

Moder Svea lider i princip av syndromet ”Munchhuasen by proxy”, vilket är en mentalsjukdom som går ut på att en förälder antingen hittar på att deras barn är sjukt, eller till och med orsakar symptomen som gör att barnet blir sjukt på riktigt. Det här är precis vad etablissemanget har gjort. Särskilt beträffande den påstådda svenska ”rasismen”. Det faktum att det nu på allvar också talas om ”vitt privilegium” i Sverige bevisar vilken ulv i fårakläder mångkulturen är. Det är sålunda dags för repatriering, inte integration. För vem vill integreras med salafister och liknande? Assimilering är dessutom dödfött så länge det finns religionsfrihet. Låt oss heller inte glömma att Islam är en geopolitisk rörelse som går ut på att hela världen skall dyrka Allah. Att hela världen skall lyda Saudiarabien med andra ord. Och saudierna är extremt aggressiva med att sprida sitt inflytande genom moskébyggen och genom att köpa politiskt inflytande via samvetslösa politiska förrädare som för rätt pris hugger sitt eget tillitsfulla folk i ryggen. Den enda lösningen på den skada som har skett är därför ett återbördande av väldigt många till sina egentliga hemregioner där de passar bättre in och dessutom inte längre behöver vara besvärade av att se oss vita människor…

På Nya Dagbladet och annan ny media får ju resonemang som dina synas i ett sammanhang och de som faktiskt läser vad du säger kan säkerligen också förstå vad du menar. Samtidigt har övrig media sedan länge bevisat att de inte drar sig för att lyfta saker ur sin kontext för att svartmåla. Är du någon gång rädd för att bli anklagad för att sprida ”hat”?

Skitsnacksmaskinen går som sagt på högvarv mot alla oliktänkare i Sverige, och det kallas för ”agendasättande journalistik.” Denna koncentrerar sig dessutom mycket på just ”hatet” i samhället. Men är det konstigt om svenskar hatar med tanke på vad som hänt med vårt land? Jag har personligen inget emot ett rättmätigt hat mot fundamentala orättvisor. Att inte hata sådant som till exempel barnäktenskap är i min mening likställt med ondska. När man betraktar vad etablissemanget har gjort mot oss så är hatet under rådande omständigheter en naturlig reaktion och helt befogad. När kärlek och acceptans inte längre är möjlig, och sorgen har gjort sitt, så står hatet på tur. Som en räddare i nöden utgör den vår sista kraftkälla. Det låter kanske som hårda ord, men det är bara för att min avsky är genuin… Låt oss aldrig acceptera det som nu sker mot oss.

Du tror inte att man riskerar att bli för hård med en sådan inställning?

De mjuka värderingarnas tid är förbi. Det är dags att tala klarspråk. Sanningen med andra ord. Och framförallt inse att vår absolut värsta fiende i slutändan är vår egen personliga feghet, att vi knyter näven i fickan istället för att gå intellektuell bärsärkagång. Pennan är mäktigare än svärdet som klyschan lyder. Det vill säga så länge befolkningen bara tar sig tid till att läsa. Oavsett så tror jag definitivt att en tyglad ilska, det vill säga konstruktivt kanaliserad, är mycket livsbejakande. Särskilt då allting man håller kärt är på väg att gå förlorat. Samtidigt måste det i detta sammanhang påpekas att mitt personliga hat inte alls är att jämföra med det som kommer från liberalismens eller islams trognaste följare. Deras hat är av en helt annan karaktär. Motsatsen till mitt, rent av, eftersom deras är av en offensiv, destruktiv natur.

Hur skiljer de motsatserna mot varandra om du skulle utveckla det resonemanget?

– Mitt är enbart till försvar av Moder Svea, som jag älskar av hela mitt hjärta… Det är som Ulf Lundell sjunger i Öppna Landskap: ”Jag trivs bäst i fred och frihet, för både kropp och själ, ingen kommer in i min närhet, som stänger in och stjäl.” Men lika lite som jag vägrar att låta de negativa känslorna förblinda mig så tänker jag heller inte ursäkta förövarna genom att försöka älska dem. Att älska sina fiender är i slutändan bara hyckleri… Det har svenska kyrkan klart och tydligt bevisat. I våra förfäders ögon är de flesta av oss numera absoluta nidingar. Vi har förlorat vår väg. Och detta i samband med att vi har förlorat vår självbestämmanderätt till internationella organisationer såsom banker, FN och EU och så vidare. Det är så oerhört viktigt att vi håller ihop i dessa svåra tider, medan rättvisans väktare under Trump, Putin, Orban, Farage, Wilders, LePen med flera kan frigöra mänskligheten från globalismen.

Som utlandssvensk och omgiven av människor uppvuxna i USA har du säkert fått vissa perspektiv även på den svenska kulturen i traditionell bemärkelse. Hur ser du på det svenska?

Svenskarna är till sin natur sannolikt världens mest godhjärtade folk, vilket tyvärr också gör oss till extremt lätt byte för dem som inte delar våra värderingar. Det är precis därför som vi nu behandlas likt inhyrda mulåsnor i tredje världen. Det är med andra ord dags att vi vaknar upp och inser hur oerhört fantastisk traditionell svensk kultur är, särskilt i jämförelse med globalism, kulturmarxism och islam. För dem som älskar kulturer och skillnader men samtidigt är djupt desillusionerade av globalismens destruktiva ”mångkultur”, rekommenderar jag att de studerar konceptet etnopluralism. Det är ljuset i mörkret och lösningen på de problem som nu även plågar Sverige. Alla folk förtjänar att ha ett eget hemland med självbestämmanderätt, inte bara palestinierna och tibetanerna. Vi lever under en outtalad tyranni och de som gjort sig skyldiga till detta måste därför avslöjas, och avsättas i de fall där de fortfarande befinner sig i en maktposition.

Hur tycker du att de ansvariga borde ställas till svars?

Oavsett måste samtliga ställas inför rätta. Detta är för övrigt mycket enkelt: håll dem kollektivt ansvariga för alla brott som har registrerats under kod 291. Löfven och Reinfeldt skall för övrigt prövas och dömas som om de personligen hade begått dessa. Offren, det vill säga svenskarna, förtjänar upprättelse, och eftersom etablissemanget vägrar att hålla de verkliga förövarna skyldiga, så faller det sig naturligt att skulden istället förläggs på de ytterst ansvariga: våra egna politiker och ägarna av de stora mediehusen. Deras brott är långt värre än vad Wennerström och Bergling begick, och straffen måste återspegla detta som en varning för framtiden så att kommande generationer aldrig glömmer vad dessa folkbrottslingar gjorde.

Vi kommer dock behöva internationella rättegångar, exempelvis i Haag, eftersom det svenska rättsväsendet numera också är så genomruttet på grund av korruption. Med tanke på den signalpolitik som Sverige fört, vilket även har drabbat länderna söder om oss, så finns det goda grunder för att ställa folkförrädarna inför rätta i internationella domstolar. Jag tror personligen att det här inte bara är en möjlighet utan också kommer att ske efter EU:s stundande kollaps. Låt oss åtminstone hoppas. Sannolikt kommer Sverige dock inte vara det första landet att åtala sina globalistiska femtekolonnare till ledare, i så fall Tyskland och att Moder Svea därefter beslutar sig för att följa det exemplet. Det här är bara spekulation givetvis, men vi får ha det som mål helt enkelt. Globalisternas öde, om de skall kunna undkomma rättvisan eller ej, beror uteslutande på folkets förmåga till opinionsbildning.

Man måste ju någonstans säga att vi faktiskt sett en folklig resning i USA i samband med Donald Trumps presidentvalskampanj. Är det förklaringen till att även det svenska etablissmanget uttrycker ett sådant hat mot Trump?

Vi måste förstå att det svenska etablissemangets hat mot Trump beror på att de nu inte längre har en allierad i Vita huset, vilket globalisterna för övrigt har kontrollerat under mycket lång tid. Om EU dessutom faller, så kan de svenska globalistiska förrädarna inte längre beskyddas genom internationell utpressning. Vi, den svenska befolkningen, har nämligen helt plötsligt världens enda supermakt på vår sida. Och det är därför som folkbrottslingarna gör allt i sin makt för att få oss att hata blint inte bara mot Putin utan dessutom mot Trump. Det är inte en fråga om Hillary Clinton kommer att ställas inför rätta eller ej, utan snarare om när. När hennes brott kommer att avslöjas tillsammans med hennes kumpaners, såsom exempelvis George Soros, så skall vi också minnas de som i Sverige har hyllat henne okritiskt, och även de som jobbat för Soros. Lika barn leker ju bäst som man säger.

Med det konstaterandet får vi be att tacka så mycket för intervjun. Har du några avslutande ord du vill runda av med till våra läsare?

– För att avsluta det här positivt så kan man ju påminna sig om att det pågående övergreppet mot oss åtminstone är det bästa botemedlet för att återuppliva det svenska folket från den inducerade koman som många tyvärr ännu befinner sig i. Vi måste även komma ihåg att vi skandinaver traditionellt sett är ett fantastiskt fint folk; vänliga och hederliga, som inte utnyttjar andras svaghet. Det är helt enkelt dags att vi återgår till att bli oss själva. Eller för att citera Lundell igen – ”när det klara och det enkla, får råda som det vill – när ja, är ja, och nej, är nej, och tvivlet tiger still.”

 

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se