WHO fortsätter driva på tvångsvaccinationer – ska avgöra om du får resa

publicerad 24 maj 2020
Estlänningen Marten Kaevats driver WHO:s projekt.

Världshälsoorganisationen WHO utvecklar just nu digitala vaccinationskort för att, som man formulerar det, “kunna hjälpa folk att resa utomlands”. I praktiken arbetar man med andra ord för att begränsa det fria resandet för den som inte accepterar vaccinationer.

Vaccinationskortet ska till exempel innehålla uppgifter om en person är immun mot covid-19, och detta ska “hjälpa” folk att resa utomlands. Det menar Marten Kaevats, som är den estniska regeringens rådgivare och den som leder WHO-projektet.

Det vi gör på lång sikt, är att vi digitaliserar hela vaccinationskortet, men vi har börjat med att utveckla system enbart för covid-19-fall, eftersom det är nödvändigt för ekonomin och för att folk ska kunna röra sig över gränserna, säger Kaevats.
De flesta känner sedan tidigare till de gula vaccinationskorten, som nu ska bli digitala. Som den ledande enskilde vaccinlobbyisten i västvärlden vill mjukvaruingenjören och ultraglobalisten Bill Gates därtill gå så långt som att sammanföra ID-handlingar och medicinska data, något som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om. Enligt egen utsago i en intervju med CNBC klargör Gates att han redan investerat 10 miljarder dollar i olika vaccinationsprojekt.

WHO:s projekt är ett tydligt steg i den riktningen. SR skriver att det återstår flera saker som i dagsläget står i vägen för detta, såsom olika länders varierande juridiska regelverk. När hindren är överbryggade för man fram att en person som är covid-19-immun “eventuellt” får tillstånd att resa utomlands, till och med under en pågående pandemi.

Projektet innefattar många länder och det bedöms kunna ta tid att samordna vaccinkonceptet med systemen i de olika länderna. Det finns även en motvilja bland vissa länder att dela denna typ av vaccinationsinformation, uppger Marten Kaevats.

 

 

Källa: NewsVoice


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!