Riksdagsvalet 2018

Intervju med Alternativ för Sverige: “Alla kan inte bli svenskar”

Nya Dagbladet har intervjuat Jessica Ohlson, partisekreterare för det nystartade partiet Alternativ för Sverige (AfS).

Under måndagen presenterades Alternativ för Sverige (AfS). Partiet har som mål att komma in i riksdagen i höstens val och leds av Gustav Kasselstrand. I partistyrelsen sitter också partisekreteraren Jessica Ohlson, som är ordförande för Sverigedemokratisk ungdom (SDU).

NyD fick under tisdagen en exklusiv intervju med Jessica Ohlson där hon förklarade partiets politik inom en rad områden – allt ifrån invandrings- och återvandringspolitik till hemskolning och övervakning.

Jessica Ohlson valde bland annat att kritisera Sverigedemokraterna för deras “öppna svenskhet”, ett begrepp som innebär att alla människor kan bli svenskar. Enligt Jessica Ohlson är det uppenbart att alla människor inte kan bli svenskar.

– Det är ju uppenbart att alla människor inte kan bli svenskar av olika skäl, bland annat för att man kanske har en bakgrund som är vitt skild från den som majoritetskulturen eller majoritetsbefolkningen i Sverige har, sade Jessica Ohlson.

Intervjun kan laddas ner här.

 

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Alexander Almqvist-Paajanen
alexander.almqvist@nyadagbladet.se


Liknande artiklar


Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!