Kritiserade coronavaccineringen

Tusentals fullvaccinerade svenskar insjuknar i covid-19

publicerad 8 juni 2021
vaccin

Nästan 2800 ”fullvaccinerade” svenskar har bekräftats smittade med coronaviruset och minst 130 av dessa har avlidit, enligt siffror från Folkhälsomyndigheten. Samtidigt kommer larmrapporter som pekar på att så kallade spikproteiner i vaccinet kan vara dödliga.

Att tusentals blir sjuka efter vaccineringen och att hundratals dör av det bara i Sverige är dock ingenting vi ska förvånas över utan någonting man får räkna med, enligt vaccinforskaren Matti Sällberg

– Det är en effektivitet som ligger ungefär som förväntat, säger han till Bonniertidningen Expressen.
Man noterar också att 74 procent av de ”fullvaccinerade” svenskar som fått covid-19 är kvinnor – detta trots att kvinnor i regel har bättre immunförsvar än män. Enligt Sällberg kan detta förklaras med att kvinnor dominerar i vårdyrkena och ”är mer exponerade för viruset” än vad män är.

En annan förklaring man kommer med är att mörkertalen är höga och att vårdanställda där kvinnor är betydligt fler oftare tar prover och testar sig vid symptom.

Man kan också se att minst 13 procent av de ”fullvaccinerade” som smittats på äldreboendena i landet också avled av viruset – trots att de låtit injicera sig.

– Man får räkna med att vaccinet har något sämre effekt på äldre. På äldreboendena är det nog många som är så pass sköra att inte ens vaccinet kan rädda dem, hävdar Sällberg.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om hur vaccinen kan vara förenade med stora risker och hur de kopplas ihop med blodproppar, hjärtattacker, sepsis och ett stort antal dödsfall. Allt fler vaccinerade har också hamnat på intensiven.

Trots att många människor bevisligen drabbas mycket hårt efter att de har låtit sig vaccineras så är detta någonting som får mycket lite uppmärksamhet i de stora medierna.

 


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!