Kritiserade coronavaccineringen

Spanien ska skapa register över personer som vägrar vaccin

publicerad 29 december 2020

Spaniens hälsominister säger att landet kommer att föra ett register över personer som inte vill vaccinera sig mot covid-19. Det personliga hälsoregistret skall dessutom spridas till övriga EU-länder.

Spanien ska föra ett register över personer som inte vill vaccinera sig mot covid-19. Det säger hälsoministern Salvador Illa till tv-kanalen La Sexta. Han hävdar att det enda sättet att besegra viruset är att vaccinera alla medborgare, ju fler desto bättre.

Illa säger också att landet kommet att dela med sig av registret till övriga EU-länder, men att det inte kommer att vara offentligt.
Vi kommer att göra en notering om personer vägrar behandling för att se till att det inte är någon miss i systemet, till exempel att de här personerna inte har givits möjlighet att bli vaccinerade, säger han.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!